Antal personer: 4
Ingredienser
- 4-5 kartofler
- 4 portobello svampe
- 1 løg
- 1 terning svampebouillon fra Knorr (Kan købes i Superbrugsen, Supermarco, Bilka & Nemlig.com)
- En halv pakke Vegansk feta (Greek white block fra Violife): https://www.nemlig.com/salat-blok-5052225 (Kan købes i Brugsen eller på Nemlig.com)
- Rapsolie
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Vask og fjern stokken fra portobellosvampene, og hak stokken i tern.
- Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Skær også løg og feta i små tern og placer dem i separate skåle.
- Varm rapsolie på en pande, tilsæt kartofelternene, og steg dem, indtil de er møre.
- Tilsæt mere olie, portobello-stokterninger samt salt og peber til panden. Når svampene afgiver væde, smuldres svampebouillonterningen ned i blandingen.
- Tilsæt løg, når svampebouillonen er opløst, og steg yderligere i cirka 5 minutter. Til sidst tilsættes fetaen, og retten er færdig, når fetaen begynder at smelte.
- Læg portobellosvampene med hulningen opad på en bageplade og fordel kartoffelfyldet i svampene.
- Steg i ovnen i 45 minutter til 1 time.
- Server fyldte portobellosvampe med dit foretrukne tilbehør.