Fyldte portobello svampe

Antal personer: 4

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 graders varmluft.
  2. Vask portobello svampene og fjern stokken. Hak stokken i tern.
  3. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern.
  4. Hak løget i fine tern.
  5. Skær fetaen i mindre tern.
  6. Varm lidt rapsolie på en pande, og tilsæt kartoffelternene når olien er varm. Steg kartoflerne på panden til de er møre.
  7. Tilsæt lidt mere olie, portobello stok ternene og salt og peber. Når svampene begynder at afgive væde, smuldres svampebouillon terningen ned i blandingen.
  8. Når svampe bouillonen er opløst i væden tilsættes løg. Steg videre i cirka 5 minutter. Til sidst tilsættes fetaen. Portobello fyldet er færdigt når fetaen begyndt at smelte.
  9. Læg portobello svampene ud på en bageplade med hulningen opad. Fordel kartoffelfyldet i svampene og steg dem i ovnen i 45 minutter til 1 time.
  10. Server dem med det tilbehør du foretrækker at servere til kød. De fyldte portobello svampe er en umami bombe, så du kommer ikke til at savne kødet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *