Fyldte portobello svampe

Antal personer: 4

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Vask og fjern stokken fra portobellosvampene, og hak stokken i tern.
  3. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Skær også løg og feta i små tern og placer dem i separate skåle.
  4. Varm rapsolie på en pande, tilsæt kartofelternene, og steg dem, indtil de er møre.
  5. Tilsæt mere olie, portobello-stokterninger samt salt og peber til panden. Når svampene afgiver væde, smuldres svampebouillonterningen ned i blandingen.
  6. Tilsæt løg, når svampebouillonen er opløst, og steg yderligere i cirka 5 minutter. Til sidst tilsættes fetaen, og retten er færdig, når fetaen begynder at smelte.
  7. Læg portobellosvampene med hulningen opad på en bageplade og fordel kartoffelfyldet i svampene.
  8. Steg i ovnen i 45 minutter til 1 time.
  9. Server fyldte portobellosvampe med dit foretrukne tilbehør.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *