Sliders med beyond kød og hjemmesyltede rødløg

Burgerboller

Jeg gjorde brug af denne opskrift fra Meyers: https://meyers.dk/opskrifter/burgerboller/p/71529/, men skiftede smør ud med vegansk smørbar fra Naturli’, skiftede æggene i dejen ud med 8 spsk. aquafaba (4 spiseskeer aquafaba pr. æg). Aquafaba er vandet/lagen fra en dåse kikærter. Aquafaba kan bruges til at erstatte æg i mange opskrifter. Prøv for eksempel at bruge vandet til at piske en vegansk mayonaise, efter denne opskrift: https://micadeli.dk/vegansk-mayonnaise-pa-5-min/

Syltede rødløg

Syltede rødløg lavede jeg dagen inden, ud fra denne opskrift: Syltede rødløg – Se nem opskrift på syltede rødløg (xn--christinabnding-fub.dk)

Burgerfyld

  • Hellmann’s veganske mayo (Kan købes i Irma, Føtex og Bilka)
  • Rucola salat
  • Beyond mince bøffer (Kan købes i Irma, Føtex og Bilka): Jeg formede farsen til små bøffer, og tilsatte intet andet.
  • Bähncke vegansk chili mayo (Kan købes i Føtex og Bilka)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.