Sliders med beyond kød og hjemmesyltede rødløg

Syltede rødløg lavede jeg dagen inden, ud fra denne opskrift.

Da jeg skulle lave burgerboller, gjorde jeg brug af denne opskrift fra Meyers – men skiftede smør ud med vegansk smørbar fra Naturli’, og skiftede æg ud med 8 spsk. aquafaba (4 spiseskeer aquafaba pr. æg). Aquafaba er vandet/lagen fra en dåse kikærter, og det kan bruges til at erstatte æg i mange opskrifter. Prøv for eksempel at bruge vandet til at piske en vegansk mayonaise, efter denne opskrift.

Til pensling inden de skal i ovnen, virker soya- eller havrefløde helt perfekt, men olivenolie kan også fungere.

  • Hellmann’s veganske mayo.
  • Rucola salat
  • Bøffer lavet på Beyond mince. Jeg formede farsen til små bøffer, og tilsatte intet andet.
  • Bähncke vegansk chili mayo.
  • Syltede rødløg lavede jeg dagen inden, ud fra denne opskrift fra Christina Bønding.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *