Det var min kæreste der fandt på denne fantastiske klassiker engang i år 2019. Siden da, har det været en af vores bedste “comfort-food-retter”. Har du haft en dårlig dag på arbejdet, skat? – Skal vi spise kebab pasta til aftensmad?

  • Like MEAT Kebab
  • En bakke champignon, cirka 500 gram (skæres i skiver)
  • Et stort løg (hakkes til tern)
  • 2-4 fed hvidløg (hakket fint eller presset)
  • En svampeboullion terning fra Knorr
  1. Tørsteg champignon under omrøring ved høj varme med salt og peber, indtil de frigiver væden. Tilsæt bouillonterningen ved at smuldre den (den opløses hurtigt, når den kommer i kontakt med den varme væde).
  2. Steg videre under omrøring, indtil svampene væden er fordampet. Tilsæt derefter lidt olivenolie og løg, og skru ned til middel varme. Steg under omrøring i 3-5 minutter, og tilsæt så hvidløg. Steg yderligere 1-2 minutter.
  3. På en separat pande, steg Like kebab, indtil det har taget farve og er gennemvarmt.
  4. Bland Like Meat og svampe-løgblandingen, og tilsæt 2 brikker (i alt 500 ml) plantefløde fra Naturli’. Saucen varmes langsomt op, mens du koger din yndlingspasta. Saucen skal simre ved middel-lav varme, indtil pastaen er kogt.
  5. Server pasta med fløde-svampe-kebabsauce over.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *