Det var min kæreste der fandt på denne fantastiske klassiker engang i år 2019. Siden da, har det været en af vores bedste “comfort-food-retter”. Har du haft en dårlig dag på arbejdet, skat? – Skal vi spise kebab pasta til aftensmad?
Ingredienser
- Like MEAT Kebab
- En bakke champignon, cirka 500 gram (skæres i skiver)
- Et stort løg (hakkes til tern)
- 2-4 fed hvidløg (hakket fint eller presset)
- En svampeboullion terning fra Knorr
Fremgangsmåde
- Tørsteg champignon under omrøring ved høj varme med salt og peber, indtil de frigiver væden. Tilsæt bouillonterningen ved at smuldre den (den opløses hurtigt, når den kommer i kontakt med den varme væde).
- Steg videre under omrøring, indtil svampene væden er fordampet. Tilsæt derefter lidt olivenolie og løg, og skru ned til middel varme. Steg under omrøring i 3-5 minutter, og tilsæt så hvidløg. Steg yderligere 1-2 minutter.
- På en separat pande, steg Like kebab, indtil det har taget farve og er gennemvarmt.
- Bland Like Meat og svampe-løgblandingen, og tilsæt 2 brikker (i alt 500 ml) plantefløde fra Naturli’. Saucen varmes langsomt op, mens du koger din yndlingspasta. Saucen skal simre ved middel-lav varme, indtil pastaen er kogt.
- Server pasta med fløde-svampe-kebabsauce over.