Instagram som inspiration

Instagram er det sted jeg henter mest inspiration til madlavning. Siden jeg blev veganer, har mit instagram feed forandret sig radikalt. Hvor jeg tidligere blev eksponeret for de sporty og trendy typer, som generelt ikke fik mig til at føle mig særligt godt tilpas i egen krop, så er mit feed nu FYLDT med lækker plantemad (og sjove videoer af dyr – naturligvis). Jeg elsker det!

Danske favoritter
(Lækker og smagfuld mad)

 • Johannemosgaard
 • Kirstenskaarup
 • knaehoejkarse.dk
 • miasommervegan
 • micadeli_
 • thomaserex
 • veganchefltd
 • vegan_by_woldby
 • Veganskunivers
 • veganermor.dk

Udenlandske favoritter
(Lækker og smagfuld mad)

 • bosh.tv
 • chef_bai
 • chefsummerstorm
 • Deliciously Ella
 • Dereksarno
 • itslizmiu
 • onegreatvegan
 • schoolnightvegan
 • sovegan
 • turnipvegan
 • that.veganbabe

For de nørdede
(Livsstil, sundhed og etik)

dietistfelding
(Ernæring og sundhed)

earthling Ed
(Etik, dyr og klima)

michellebjoerklund
(Vegansk makeup)

simonhill
(Ernæring, sundhed og klima)

nimai_delgado
(sport og fitness)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *